کاربر مهمان

جمعه ۰۱ آذر ۱۳۹۸ | Friday 22 Nov 2019

پنجمین همایش ملی زعفران در تاریخ 23 و 24 ابانماه 1397 به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه و با همکاری جمعیت ایرانی علوم زعفران و پژوهشکده ملی زعفران و با حمایت مالی بخش خصوصی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه در این همایش از 162 مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش 93 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شد. همچنین با دعوت از اساتید برجسته در حوزه زعفران، 9 سخنرانی کلیدی در دو روز برگزاری همایش ارائه گردید. در حاشیه این همایش ملی نشست چالش های صنعت زعفران با حضور محققان، صنعتگران و کشاورزان برگزار و شرایطی برای انعقاد تفاهم نامه بین پژوهشگران و صنعتگران فراهم گردید. برنامه بازدید از مزرعه الگویی مهندس منوچهر مالکی، کشاورز پیشرو با برنامه های متنوع در صبح روز دوم برگزاری همایش و با استقبال شرکت کنندگان برگزار شد. برپایی نمایشگاه توانمندی های حامیان مالی در حاشیه همایش موجب فراهم شدن فضای تعاملی مناسب بین پژوهشگران، کشاورزان، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه زعفران برای تبادل نظر، انعقاد تفاهم نامه همکاری و مشارکت در انجام پژوهش های مسئله محور و کاربردی گردید. اعتماد صنعت به دانشگاه در زمینه انجام فعالیت های پژوهشی و برنامه ریزی مشترک برای انجام فعالیت های مورد نیاز صنعت، از دست آوردهای ویژه این همایش بود. در مراسم اختتامیه علاوه بر تقدیر از 5 مقاله برتر این همایش، از حامیان مالی نیز با اهداء لوح تقدیر و تندیس همایش، تقدیر شد.