دهمین نشست برنامه GeoNetC از برنامه های اتحادیه اروپا در بازه زمانی 15 تا 17 اکتبر 2018 (23 تا 25 مهرماه 1397) با حضور جمعی از نمایندگان دانشگاه های لوند سوئد، تونته هلند، IST پرتقال، VGTU لیتوانی، دهوک و صلاح الدین عراق و دانشگاه های تربت حیدریه و ملایر از ایران به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

برنامه GeoNetC از برنامه های پذیرفته شده اتحادیه اروپا در سال 2015 میباشد و هدف از اجرای آن تدوین محتوای درس برای رشته مدیریت و مدلسازی محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد به صورت مجازی میباشد. یازدهمین جلسه این برنامه، 20 الی 23 آذرماه 1397 به میزبانی دانشگاه های دهوک و صلاح الدین عراق برگزار خواهد شد.

در بخش پایانی این نشست، از پژوهشکده زعفران بازدید به عمل آمد. در این بخش دکتر کاوه ریاست پژوهشکده زعفران، به تشریح آزمایشگاههای تخصصی میکروبی و فیزیکی و شیمایی زعفران و خدمات این مرکز آموزشی تحقیقاتی پرداختند. در ادامه گزارشی از دستاوردها و عملکرد این بازدید یک روزه از دانشگاه تربت حیدریه و امکانات آن ارائه شد.