براساس تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه و شرکت دانش بنیان نانوفناورپژوهش بیوزر و به دعوت ریاست محترم بخش اقتصاد مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمان سرکارخانم مهندس شفیعی و مسؤول ترویج جهادکشاورزی زرند آقای مهندس مولائی، کارگاه آموزشی یک روزه زعفران با عنوان شاخص های بهره وری در تولید زعفران با تدریس آقایان دکتر فیضی و مهندس سالاریان اعضای هیئت علمی و پژوهشگر پژوهشکده زعفران با حضور زعفرانکاران شهرستان زرند در روز چهارشنبه مورخه 26 تیرماه 1398 در محل سالن اجتماعات جهاد کشاورزی زرند برگزار گردید. همچنین در نشست تخصصی مقرر شد تفاهم همکاری برای انجام طرح های پژوهشی مشترک و تداوم دوره های آموزشی در جهت بهبود تولید کمی و کیفی زعفران بین پژوهشکده زعفران و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمان منعقد گردد.