همایش یک روزه بهداشت، کیفیت و راندمان تولید زعفران در تاریخ ۹۷/۱۱/۲۴ توسط شرکت نوین زعفران با همکاری دانشگاه تربت حیدریه و پژوهشکده زعفران برگزار شد
در این همایش که با حضور دکتر باستانی نماینده محترم شهرستان تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی، مهندس رستمی فرماندار محترم شهرستان تربت حیدریه و سایر مسئولین شهرستانی و استانی در محل دانشگاه تربت برگزار شد، تفاهم نامه عملیاتی اموزشی پژوهشی در راستای توسعه همکاری ها، بین شرکت نوین زعفران و پژوهشکده زعفران توسط مهندس شریعتی مدیرعامل شرکت نوین زعفران و دکتر صالحان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه منعقد شد.
در این همایش ابتدا دکتر فتحی ضمن خیرمقدم به مسئولین، مدعوین و مهمانان مراسم، به بیان عملکرد دانشگاه تربت حیدریه و پژوهشکده زعفران در سال جاری از جمله مجوز ازمایشگاه همکار استاندارد برای ازمایشگاه کنترل کیفی پژوهشکده زعفران و طرح های پژوهشی انجام شده در شهرهای مختلف کشور پرداختند.
در ادامه مهندس شریعتی مدیرعامل شرکت نوین زعفران بر اهمیت تولید زعفران ارگانیک تاکید نمودند.
در این جلسه مهندس رستمی بر اهمیت مدیریت صحیح و استفاده از ظرفیتهای علمی در کشت و فراوری زعفران، از عوامل بهبود وضعیت اقتصادی زعفران یاد کردند.

دکتر سالاریان مدیریت محترم واحد پژوهش، ترویج و مشاوره پژوهشکده زعفران، به بیان گزارش عملکرد پژوهشکده زعفران در سال 1397 پرداختند.
دکتر فیلابی، دکتر پهلوانلو و مهندس بدیعی نیز پیرامون مباحث مختلف علمی زعفران به ایراد سخنرانی پرداختند.