خام فروشی و عدم فرآوری زعفران، مخصوصا در حوزه پزشکی ایران را از بخش عمده ای از تجارت زعفران محرو داشته است. علاوه بر تاثیرات شگرف مصرف زعفران بصورت خوراکی و نوشیدنی بر سلامتی، خواص دارویی ویژه زعفران امکان تولید دارو برای درمان بیماری های خاص را ایجاد می‌نماید. این کارگروه با همکاری دانشکده های داروسازی دانشگاه های علوم پزشکی تلاش دارد رویکرد جدیدی در تولید دارو از زعفران ایجاد نموده و نقش قابل توجهی در جلوگیری از خام فروشی در آینده ایفا خواهد کرد. برخی از سرفصل های پژوهشی این کارگروه عبارتند از:
- مطالعه و شناخت خواص درمانی زعفران.
- تعيين مكانيسم¬هاي درماني زعفران در انسان.
- بررسی حساسیت زایی زعفران در انسان و عوارض آن.
- مطالعه کاربری و خواص زعفران در صنایع آرایشی و بهداشتی.
- تعيين فعاليت بيولوژيكي تركيبات آناليز شده در زعفران و تولید مواد ضدعفونی کننده طبیعی.
- بررسی خواص ضدسرطاني زعفران و تلاش در زمینه تولید داروهای مرتبط.
- انجام مطالعات انساني به منظور تعيين اثر بخشي زعفران براي درمان و جلوگيري از شيوع سرطان.
- تعیین اثرات احتمالی زعفران در بروز تغییرات فیزیولوژیک در بخش های مختلف بدن.

اطلاعات

شماره تماس: 47-52210145-051

فکس: 89772186-021

پست الکترونیکی:si@torbath.ac.ir

آدرس پستی: خراسان رضوی- شهرستان تربت حیدریه – مجتمع فرهنگی و تفریخی پارک پیشکوه – پژوهشکده زعفران