کاربر مهمان

یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | Sunday 29 Mar 2020

تصاویر فستیوال

طرح های پژوهشی

آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران

آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت زعفران در ایران می‌باشد. این آزمایشگاه از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات ایران در سال 1397 به عنوان مرجع اکرودیته، همکار این موسسه نیز معرفی شده است.

کنترل کیفیت زعفران در این آزمایشگاه بر اساس استاندارد بین المللی 1-3632 و استاندارد ملی 1-259 که شامل کلیه ویژگی­ها و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد.

این آزمایشگاه با هدف ارتقاء فعالیت های خدمات تخصصی در زمینه زعفران و کسب هرچه بیشتر رضایتمندی مشتریان، خصوصاً کشاورزان محترم بعنوان یک واحد بی طرف ایجاد شده است و خدمات خود را به شرح ذیل ارائه می نماید.

 

شرح خدمات آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران

 

آزمون­های فیزیک و شیمیایی زعفران

  • تعیین درصد رطوبت و مواد فرار
  • اندازه گیری خاکستر
  • اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
  • اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد
  • استخراج و تشخیص رنگ‌های افزودنی
  • تعیین ویژگی های اصلی با روش طیف نورسنجی فرابنفش – مرئی به وسیله دستگاه اسپکتروفتومتری (کروسین،پیکروکروسین و سافرانال)

 

آزمون­های میکروبی

  • شمارش کلی میکروارگانیسم ها
  • اشریشیا کلی
  • کپک
  • اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در خصوص زعفران های بسته بندی شده تحت خلأ

 

همچنین آزمایشگاه پژوهشکده به منظور حمایت و بهبود وضعیت زعفران به عنوان محصولی با ارزش اقتصادی بالا، تحت شرایط مشخص آمادگی دارد در اجرای طرح های پژوهشی و انجام پایان نامه های دانشجویی مشارکت نماید.

برای استفاده از خدمات آزمایشگاه کنترل کیفی ابتدا باید وارد شوید

اطلاعات

شماره تماس: 47-52210145-051

فکس: 89772186-021

پست الکترونیکی:si@torbath.ac.ir

آدرس پستی: خراسان رضوی- شهرستان تربت حیدریه – مجتمع فرهنگی و تفریخی پارک پیشکوه – پژوهشکده زعفران