کاربر مهمان

دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | Monday 21 Jan 2019

آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران

آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت زعفران در ایران می‌باشد. این آزمایشگاه از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات ایران در سال 1397 به عنوان مرجع اکرودیته، همکار این موسسه نیز معرفی شده است.

کنترل کیفیت زعفران در این آزمایشگاه بر اساس استاندارد بین المللی 1-3632 و استاندارد ملی 1-259 که شامل کلیه ویژگی­ها و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد.

این آزمایشگاه با هدف ارتقاء فعالیت های خدمات تخصصی در زمینه زعفران و کسب هرچه بیشتر رضایتمندی مشتریان، خصوصاً کشاورزان محترم بعنوان یک واحد بی طرف ایجاد شده است و خدمات خود را به شرح ذیل ارائه می نماید.

 

شرح خدمات آزمایشگاه کنترل کیفیت پژوهشکده زعفران

 

آزمون­های فیزیک و شیمیایی زعفران

  • تعیین درصد رطوبت و مواد فرار
  • اندازه گیری خاکستر
  • اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید
  • اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد
  • استخراج و تشخیص رنگ‌های افزودنی
  • تعیین ویژگی های اصلی با روش طیف نورسنجی فرابنفش – مرئی به وسیله دستگاه اسپکتروفتومتری (کروسین،پیکروکروسین و سافرانال)

 

آزمون­های میکروبی

  • شمارش کلی میکروارگانیسم ها
  • اشریشیا کلی
  • کپک
  • اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در خصوص زعفران های بسته بندی شده تحت خلأ

 

همچنین آزمایشگاه پژوهشکده به منظور حمایت و بهبود وضعیت زعفران به عنوان محصولی با ارزش اقتصادی بالا، تحت شرایط مشخص آمادگی دارد در اجرای طرح های پژوهشی و انجام پایان نامه های دانشجویی مشارکت نماید.

برای استفاده از خدمات آزمایشگاه کنترل کیفی ابتدا باید وارد شوید

اطلاعات

شماره تماس: 47-52210145-051

فکس: 89772186-021

پست الکترونیکی:si@torbath.ac.ir

آدرس پستی: خراسان رضوی- شهرستان تربت حیدریه – مجتمع فرهنگی و تفریخی پارک پیشکوه – پژوهشکده زعفران