کاربر مهمان

چهارشنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۷ | Wednesday 26 Sep 2018

مطالعه محصولات جانبی زعفران و جلوگیری از خام فروشی، رفع مشکلات موجود در زمینه استاندارد سازی محصول و تولید محصول عاری از آلودگی های صنعتی و میکروبی و همچنین ارائه راهکارهای جدید جهت بسته بندی و بازاررسانی بهتر محصول زعفران منطبق بر نیاز بازار هدف، از جمله فعالیت های این کارگروه است. این گروه تخصصی وظیفه دارد با رصد وضعیت کیفی محصول تولیدی عوامل کاهش کیفیت را گوشزد نموده و با تدوین استانداردهای جدید و ابلاغ آن‌ها موجب بهبود وضع بازارپسندی محصول زعفران شود. برخی اولویت های پژوهشی و عملیاتی این کارگروه عبارتند از:
- جداسازی مواد موثره موجود در اندام های مختلف زعفران به هدف تولید محصولات فناورانه.
- بررسی تقلبات زعفران و بروز رسانی استانداردها و آیین نامه ها.
- بکار گیری روش های دستگاهی جدید در مطالعه کیفیت زعفران.
- اندازه گیری آلاینده های زعفران بر اساس روش های دستگاهی و کاهش آلودگی های میکروبی آن.
- مطالعه کیفیت زعفران مناطق مختلف از لحاظ نوع و مقدار ترکیبات شیمیایی موجود در آن ها توسط روش های دستگاهی.
- استفاده از روش های میکرو استخراج در پیش تغلیظ آلاینده های مختلف زعفران.
- ارائه روش های نوین حذف آلودگی میکروبی و صنعتی از زعفران.
- تعیین بهترین و کارآ ترین روش های خشک کردن، فرآوری و بسته بندی زعفران.
- توسعه محصولات جانبی زعفران همچون عطر، رنگ خوراکی و ... .

اطلاعات

شماره تماس: 47-52210145-051

فکس: 89772186-021

پست الکترونیکی:si@torbath.ac.ir

آدرس پستی: خراسان رضوی- شهرستان تربت حیدریه – مجتمع فرهنگی و تفریخی پارک پیشکوه – پژوهشکده زعفران