[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
راهنمای نویسندگان::
اخبار و رویدادها::
بانک جامع اطلاعاتی::
ارتباط با ما::
درباره ما::
ثبت نام::
ارسال طرح::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اخبار آزمایشگاههای پژوهشکده زعفران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/12 | 
طبق مصوبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ شورای پژوهشکده زعفران مقرر گردید از این تاریخ آنالیزهای اشاره شده در پیشنهاده های مصوب که امکان انجام آنها در آزمایشگاههای پژوهشکده هست صرفا در این آزمایشگاهها انجام شود:
 
شرح خدمت ردیف
اندازه گیری خامه همراه با کلاله زعفران (حداکثر درصد جرمی) ۱
اندازه گیری مواد خارجی زعفران  (حداکثر درصد جرمی) ۲
آزمون رطوبت ومواد فرار  (حداکثر درصد جرمی) ۳
آزمون خاکستر کل بر اساس ماده خشک(حداکثر درصد جرمی) ۴
آزمون خاکستر نامحلول در اسید بر اساس ماده خشک (حداکثر درصد جرمی) ۵
اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد زعفران  بر اساس ماده خشک ۶
آزمون تعیین ویژگی‌های اصلی زعفران به روش اسپکتروفتومتری UV-VIS ۷
آزمون شناسایی رنگ‌های مصنوعی اسیدی محلول در آب در زعفران به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) ۸
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها ۹
آزمون کپک ۱۰
آزمون شناسایی اشریشیاکلی ۱۱
آزمون اسپور کلستریدیوم احیاکننده سولفیت ۱۲
اندازه گیری ترکیبات فنلی کل ۱۳
آزمون DPPH ۱۴
آزمون FRAP ۱۵
اندازه گیری آنتوسیانین ۱۶
اندازه گیری کلروفیل و کاروتنوئید ۱۷
اندازه گیری فعالیت آنزیم کاتالاز ۱۸
اندازه گیری فعالیت آنزیم پراکسیداز ۱۹
اندازه گیری فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز ۲۰
اندازه گیری پرولین ۲۱
اندازه گیری قند ۲۲
اندازه‌گیری عناصر روی، آهن،منگنز، مس، جیوه، آرسنیک، کادمیم، سرب با دستگاه طیف سنج جذب اتمی (AAS) ۲۳
اندازه‌گیری کروسین، پیکروکروسین و سافرانال با دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) ۲۴
آزمون شناسایی رنگ‌های مصنوعی در زعفران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) ۲۵
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 2535 بار   |   دفعات چاپ: 250 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4660